Despre Masha

Masha Verhoogt este unul dintre cei mai de succes designeri de interior din Europa de Est. Abordarea ei flexibilă, multi-stil, orientată spre gustul si cerintele clientului, i-au adus o reputație foarte solidă în domeniu. Sub umbrela companiei “Roma62” Masha concepe proiecte complexe cu bugete substanțiale, atât în ​​România cât și în străinătate. Masha Verhoogt, interior design

Masha, împreună cu echipa Roma62, are mai mult de 60 de proiecte finalizate, de la apartamente și birouri până la proiecte mari precum hoteluri, săli de evenimente și case de lux. Are peste 30 de apariții și articole în reviste reprezentative de design de interior. O parte din acest lucru poate fi văzuta pe paginiile PORTFOLIO si MEDIA.

Succesul se datoreaza in mare parte filozofiei lor specifice, orientată catre gustul clientului, lucru care conduce catre implicarea clientului în procesul de conceptualizare și materializare, obtinand in felul acesta rezultate mai satisfăcătoare decât s-ar fi asteptat.
Designul de interior nu este doar despre aspect vizual ci este mult mai mult deoarece implica valorile fundamentale ale fiecărei ființe umane, pana la nivel de identitate.
● Designul de interiorului se referă la integritate vizuală
● Designul de interiorului se referă lala funcționalitate, confort și ergonomie
si poate cel mai important:
● Designul de interior vizează relaționarea esteticului cu ființa personală, stilul de viață și statutul social.

In mod inevitabil, orice proiect de design de interior va reflecta întotdeauna imaginea designerilor și valorile estetice. Deși acest lucru poate duce la o evidențiere artistică, în sine nu este suficient. Un proiect de design de interior bun este conceput special pentru a crea o fuziune perfectă între vizualizarea designer-ului și nevoile, spiritul și valorile clienților.
Aceasta este ceea ce facem și o facem bine……